Posts

Showing posts from April, 2017

I am a new person

Assalamualaikum. Alhamdulillah. Selama setahun berdiam diri daripada menulis sebarang rencana di blog ni. Kasihan. Ruangan ini ada untuk dipenuhi dengan coretan. Ye lah. Sudah ada FB, IG dan twitter. Mana naknya masuk laman blog ni. Haruslah ditulis panjang berjela.

Ah. Tak pelah. Sekarang kita move on. Kerjaya saya sekarang bukanlah sahaja sebagai suri hati Mr Engineer tapi suri hati anak2 PASTI juga. Hehe. Jadi tak pick up line? Tapi untuk tempoh setahun je la. Bulan lapan ni dah berhenti.

Sepanjang bekerja jadi cikgu tadika sangatlah mencabar kesabaran. Need full of patient. Anak2 kecil ni banyak karenah mereka. Semoga saya terus tabah ye. One fine day saya nak buka satu pusat didikan awal kanak2 untuk membantu anak2 belajar mengenal Allah dalam masa yang sama belajar ilmu dunia ni. InsyaAllah.

Other than that, our cats are very fine good looking. They are very well healthy and I don't know what else to say, they are lazy cats. HAHA. Oh yea. Several months ago, in May 2016 we w…